Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Προσφέρεται υποτροφία ( μερική) ύψους 2000 ευρώ σε πολύτεκνους και τέκνα πολυτέκνων για μεταπτυχιακό πρόγραμμα από τη σχολή Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών & Τεχνών του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας. Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα  ” Ευρωπαϊκές Σπουδές στις Διεθνείς Υπηρεσίες & Συναλλαγές”, με κατευθύνσεις :

1) Διεθνές Εμπόριο

2)Ευρωπαϊκοί Χρηματοπιστωτικοί Θεσμοί

θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2016 και θα διαρκέσει τρία εξάμηνα. Όλοι οι συντελεστές που συμμετέχουν στο ΠΜΣ αναλαμβάνουν την αυτονόητη ευθύνη να προωθούν το κριτήριο της ποιότητας σε κάθε μορφής δραστηριότητα, ειδικότερα δε οι διδάσκοντες να επιδιώκουν τη συνεχή βελτίωση στον τρόπο διδασκαλίας , να μεταφέρουν ή να παράγουν τεχνογνωσία στους επιστημονικούς τομείς του ΠΜΣ. Το πρόγραμμα συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή.

Η υποτροφία εκπέμπει ισχυρό σήμα παρότρυνσης της δημιουργικής προσπάθειας κάτω από τις δυσχερείς οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα esist.uom.gr και στο τηλ. 2310 891347.

Με εκτίμηση,

Η Συντονιστική Επιτροπή του ΠΜΣ