Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλήνιων Εξετάσεων θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και ιδιαίτερα στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών. Είσαστε όλες και όλοι άξιοι συγχαρητηρίων για την επιτυχία σας, στις φετινές Παννελαδικές Εξετάσεις, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που στήριξαν τις προσπάθειες και τις επιλογές σας.

Ευχόμαστε ένα όμορφο ταξίδι στη γνώση που εκτός από την επιτυχία σε επιστημονικό επίπεδο θα φέρει και την ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο. Καλές σπουδές!

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσα παιδιά δε κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο τους, για την προσπάθεια που έκαναν και τον αγώνα που έδωσαν. Θα υπάρξουν γι’ αυτά πολλές ευκαιρίες στο μέλλον για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους, αρκεί να έχουν θέληση και υπομονή.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους πολύτεκνους νέους που πέτυχαν σε ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης να το δηλώσουν επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο: 2841083378(Τρίτη και Πέμπτη 9:00΄-13:00΄) ή μέσω e-mail στο: info@sypolan.gr

Εκ του Δ.Σ