mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου διοργανώνει διήμερη εκδρομή 2 και 3 Οκτωβρίου στην Τήνο και στη Μύκονο. Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν και μη μέλη του Συλλόγου μας. Το πρόγραμμα είναι το εξής:

1η μέρα  2-10-2015: ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΥΚΟΝΟΣ- ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση στο λιμάνι του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ στις 06:30, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στις  08.00. Επιβίβαση στο πλοίο αναχώρηση στις   08.30, με το TERRA JET   και άφιξη στο λιμάνι της ΜΥΚΟΝΟΥ  στις 13.30. Αναχώρηση   στις  16.00 με το AIKATERINI για ΤΗΝΟ  άφιξη στην ΤΗΝΟ στις 16.30 . Επιβίβαση στο πούλμαν, μεταφορά στον τόπο της διαμονής σας και τακτοποίηση. Επίσκεψη στην Αγία Πελαγία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Εφ΄ όσον το επιθυμείτε,   μπορείτε να  παρακολουθήσετε τον Εσπερινό στην Παναγία της Τήνου .Το βράδυ θα γνωρίσετε  την Χώρα . Η Χώρα είναι κτισμένη γύρω από το πολυσύχναστο λιμάνι του νησιού. Έχει κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική πολλές μικρές εκκλησούλες και ήσυχες γειτονιές. Θα συναντήσουμε  πολλά καταστήματα με τουριστικά είδη και κατά μήκος της παραλιακής οδού λειτουργούν πολλά εστιατόρια για να δοκιμάσετε την Τηνιακή κουζίνα  και καφετέριες  για ξεκούραση και καφέ Διανυκτέρευση.

2η μέρα 3/10/2015: ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πρόγευμα. Επίσκεψη  στον ιερό  ναό της Παναγίας της Τήνου,όπου θα παρακολουθήσουμε                                                                                 Θεία Λειτουργία. Μεταφορά στο λιμάνι, αναχώρηση στις 11.45 για τη ΜΥΚΟΝΟ και άφιξη στις 12.20. Έχετε σχεδόν 2 ώρες ελεύθερες   για περιήγηση   στην περιβόητη  Χώρα  της Μυκόνου, όπου μπορούμε να πιούμε καφέ,  να φάμε στην «Μικρή Βενετία» όπως λέγεται το λιμάνι της ΜΥΚΟΝΟΥ . Συγκέντρωση στο λιμάνι, αναχώρηση στις  14.20 και άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου  στις 18.15.Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τον Αγ. Νικόλαο.

• Η τιμή του εισιτηρίου είναι 195 ευρώ.

Στην τιμή Περιλαμβάνονται:

• Μεταφορές με κλιματιζόμενα πούλμαν από Αγ. Νικόλαο-Ηράκλειο-Αγ.Νικόλαο.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια  ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΥΚΟΝΟΣ- ΤΗΝΟΣ-ΜΥΚΟΝΟΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ σε καθίσματα αεροπορικού.
  • Μια  (1) διανυκτέρευση στην Τήνο  με πρωινό
  • Μεταφορά  στο  Ναό  της Παναγίας και  Μοναστήρι  Αγίας  Πελαγίας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

• Δεν περιλαμβάνεται η περιήγηση της Μυκόνου, η οποία είναι προαιρετική.

• Για το κλείσιμο θέσης θα πρέπει να δοθεί το ποσό των 50 ευρώ σαν προκαταβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες  και  δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ:  6944748498(κ. Κοκολάκης) ή 2841083378 .

Εκ του Δ.Σ.