Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου θα πραγματοποιήσει γιορτή Πολυτέκνων την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019, στις 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, με αρτοκλασία, τιμώντας τη μνήμη της Αγίας Πολύτεκνης Οικογένειας: των Αγίων Τερεντίου, Νεονίλλης και των επτά παιδιών τους.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας στις 13:00 μ.μ θα παρευρεθούμε στην Κριτσά, στην Ταβέρνα « ΚΟΝΑΚΙ » , όπου θα τιμήσουμε:
α) Τις Πολύτεκνες μάνες της ευρύτερης περιοχής μας , ως ένδειξη σεβασμού και προσφοράς τους στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας,
β)Τους Αγίους προστάτες της Πολύτεκνης οικογένειας,
γ) τα «Πρωτάκια» μας
και θα βραβεύσουμε:
δ)τους Πολύτεκνους νέους που εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με δωροεπιταγές των 100 ευρώ.

Παρακαλούνται τα μέλη μας με τις πολύτεκνες οικογένειές τους να προσέλθουν την ημέρα του εορτασμού την ώρα της Θείας Λειτουργίας για να συμμετέχουν στον εορτασμό και να δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας,πόσα μέλη θα προσέλθουν στην εκδήλωση, το μεσημέρι στην Κριτσά, προκειμένου να ετοιμάσουμε κατάλληλο γεύμα. Θα ακολουθήσει και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Όλα τα παραπάνω γίνονται με επιμέλεια του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγίου Νικολάου και με επίσημη χορηγία του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης.
Τηλ. Επικοινωνίας: 2841083378 (Τρίτη & Πέμπτη 9:00-13:00), 6944688867(κ.Γενειατάκης), 6977094092(κ. Σκουλικάρης).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γιώργος Γενειατάκης
Η Γεν.Γραμματέας Γ. Υγειονομάκη-Κριτσωτάκη
Τα Μέλη Μ.Αποστολάκης , Ν. Σκουλικάρης