Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ (ΤΕΒΑ) – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

 

ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ, στην Παγκρήτια Συνδιάσκεψη μας στις 30-01-2016 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ:

1. Να αποχωρήσουμε από την «Σύμπραξη» με την Περιφέρεια Κρήτης
2. Να το καταθέσουμε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΑΣΠΕ στις
05-02-2016

ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΜΕ
ΓΙΑΤΙ:
1. Σε σύνολο 18.731 οικογένειες Πολύτεκνες στην Κρήτη δικαιούχοι του ΤΕΒΑ είναι μόνο 251 οικογένειες…. άρα οι 18.480 πολύτεκνες οικογένειες της Κρήτης είναι εύπορες…, είναι πλούσιες!!!!!!!!!
2. Για 30 χρόνια οι Πολύτεκνοι σχεδόν όλοι έπαιρναν τρόφιμα και οπωροκηπευτικά σε ποσότητα και ποιότητα που άξιζε τον κόπο.
3. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει σταματήσει αυτή η βοήθεια και ήλθε τώρα η απόλυτη κοροϊδία….. μπράβο σας Κυβερνώντες!!!!!!!
4. Γιατί όλες οι τελευταίες Κυβερνήσεις, όλο το πολιτικό σύστημα παραβιάζουν το Σύνταγμα, το Σ.τ.Ε., το Ν.Σ.Κ, την Διακομματική το 93, τις αποφάσεις της Ο.Κ.Ε για ειδική φροντίδα των Πολύτεκνων οικογενειών, αγνοούν τελείως το μεγαλύτερο Εθνικό πρόβλημα του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ , ξεχνούν ως μη υπάρχουσες τις οικογένειες με 4,5,6,7,8,9,10,…..14 παιδιά (205.000 στη χώρα μας) σφυρίζοντας αδιάφορα για την Συνταγματική αυτή ΕΚΤΡΟΠΗ εις βάρος των πολύτεκνων ΕΛΛΗΝΩΝ!!!.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ λοιπόν, την αδιαφορία, τον παραγκωνισμό, την προκλητική αντιπολυτεκνική, αντιδημογραφική, αντιοικογενειακή πολιτική όλων των πολιτικών παραγόντων της Χώρας, τους παραδίδουμε στην ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, για ότι έπρεπε να κάνουν και δεν το κάνουν για τους πολύτεκνους.
Πραγματικά περιμένουμε, την ευαισθησία και την εθνική αφύπνιση όλου του πολιτικού προσωπικού της Χώρας από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ έως τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ των αποφάσεων!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε……….. ΜΗΠΩΣ…… Αποφασίσετε κάποτε για την Ελλάδα και τους Έλληνες ρε γαμώτο!!!!

 

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ