mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

1)ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΡΙΟΥ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας πως το ωράριο λειτουργίας του γραφείου έχει αλλάξει. Το γραφείο θα παραμένει ανοικτό ΜΟΝΟ κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ, 9:00- 13:00.

2)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ

Επιπλέον, θα θέλαμε να πληροφορήσουμε όσες κυρίες είχαν καταθέσει αγωγές για την διεκδίκηση της ισόβιας σύνταξης για το διάστημα 2012-2014, πως βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη η υπόθεση και δεν έχει πραγματοποιηθεί το δικαστήριο, λόγω απεργιών και άλλων παραγόντων.

Ωστόσο, όσες ενδιαφέρονται να κατοχυρώσουν τα αναδρομικά του επόμενου διετούς διαστήματος (2014-2016) είναι αναγκαίο να καταθέσουν νέες αγωγές. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει ήδη σε συνεργασία ξανά με τη δικηγόρο Αγγελική Γιαννοπούλου, η οποία έχει αναλάβει την κατάθεση των ομαδικών αγωγών και άλλων πολυτεκνικών συλλόγων. Το κόστος και αυτή τη φορά είναι 20 ευρώ. Ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών ορίζεται η 20η Σεπτεμβρίου. Μπορούν να καταθέσουν αγωγή και κυρίες που δεν είχαν καταθέσει για την προηγούμενη διετία. Τα δικαιολογητικά θα διατίθενται από το Σύλλογο κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ .

3)ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΤΕΚΝΑ

Ενημερώνουμε ακόμα όσες πολύτεκνες οικογένειες επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα παραλαβής οπωροκηπευτικών μόλις το πρόγραμμα αυτό αρχίσει να εφαρμόζεται και έχουν έστω και ένα προστατευόμενο παιδί, πως θα πρέπει να προσκομίσουν μέχρι την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου μας:

α. πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

β. φωτοτυπία του εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας για το φορολογικό έτος 2015

Τα εισοδηματικά όρια ανάλογα με τον αριθμό των προστατευόμενων τέκνων, που προβλέπονται στην πρόσφατη Υπουργική απόφαση έχουν ως εξής:

Αριθμός Τέκνων                                            Όρια Εισοδήματος

1 εως 4                                                                        17.280

5                                                                                  20.160

6                                                                                   23.040

7                                                                                   25.920

8                                                                                   28.800

9                                                                                   31.680

10                                                                                 34.560

…………….

Είναι αυτονόητο πως αυτοί, των οποίων τα εισοδηματικά όρια υπερβαίνουν κατά περίπτωση τα παραπάνω, δεν θα ενταθούν στο πρόγραμμα παραλαβής οπωροκηπευτικών.

Υ.Σ. Βασική προϋπόθεση τόσο για την κατάθεση των νέων αγωγών όσο και για την υποβολή των δικαιολογητικών για τη διανομή οπωροκηπευτικών είναι να έχετε θεωρημένη την πολυτεκνική σας κάρτα για το έτος 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο του γραφείου 28410 83378  (ώρες λειτουργίας) ή στο 6983179156.

Είμαστε στη διάθεσή σας!

Εκ του Δ.Σ.