Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Έγκλημα σε βάρος αθώων και ανυπεράσπιστων παιδιών!

 

Ένα ακόμα ανήθικο νομοσχέδιο ψηφίστηκε (άρθρο 8, 9/5/2018) από το “Ελληνικό Κοινοβούλιο”, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την Χώρα στην παρακμή και τους ελάχιστους εναπομείναντες σκεπτόμενους συμπατριώτες μας στην θλίψη και στην απόγνωση!

Οι περισσότεροι από τους 300 της βουλής προδίδουν καθημερινά την Ελλάδα, εισάγοντας και επιβάλλοντας ήθη και έθιμα, που ποτέ δεν αποδέχθηκαν οι Πατέρες μας.

Οι εκπρόσωποι του λαού στη Βουλή έκαμαν για ακόμα μία φορά το καθήκον τους -παίζοντας ο καθένας τον ρόλο που του έχει ανατεθεί- και άναψαν το πράσινο φως, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ομόφυλο ζευγάρι που έχει  συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να γίνει ανάδοχος και  να μπορεί να “αναθρέψει”(;) αθώα μικρά παιδιά!

Έτσι η θολοκουλτούρα των “αριστερών” του ΣΥΡΙΖΑ, οι “πατριώτες” και -τάχα- θρησκευόμενοι των ανεύθυνων Ελλήνων και μεγάλη μερίδα της ΝΔ, οι σοσιαλιστές εναπομείναντες του πρώην ΠΑΣΟΚ και νυν ΔΗΣΥ και οι -όπως οι ίδιοι ομολογούν- Ευρωπαίοι και όχι Έλληνες από το “Ποτάμι” ψήφισαν υπέρ του ανοσιουργήματος, ενώ το ΚΚΕ, κατά την πάγια και προσφιλή του συνήθεια, δήλωσε “παρών” -που σημαίνει πως και σε αυτό το θέμα δεν έχει θέση και άποψη- και τέλος, οι ακραίοι της Χρυσής Αυγής και οι γραφικοί της πίτσας και του frappé ψήφισαν κατά, με σκοπό να γελοιοποιηθεί η αντίσταση ενάντια σε ακόμα ένα ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του τόπου.

Είναι ντροπή και αίσχος αυτό που συμβαίνει στην Πατρίδα μας και θα έχουμε όλοι μεγάλη ευθύνη, εάν αφήσουμε να υλοποιηθεί τελικά αυτό το «έγκλημα» σε βάρος αθώων και ανυπεράσπιστων ψυχών.

 

Αυτό, προς ενημέρωση όλων των Πολύτεκνων Οικογενειών που μοχθούν για την Δημογραφική ανάκαμψη της Ελλάδας. Δηλώνουμε την αντίθεσή μας σε νομοσχέδια που καταστρέφουν και αφανίζουν τις ρίζες μας.

 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων

Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου