Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

           Δελτίο τύπου                                        

 Μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του  Συλλόγου   Πολυτέκνων Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου  Λασιθίου συναντήθηκαν  την Πέμπτη 08 Ιουλίου 2021 με τους υπεύθυνους του Πολυδύναμου κέντρου περιφέρειας Κρήτης Κ.Ε.Θ.Ε.Α. ΑΡΙΑΔΝΗ  στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να γίνει ανταλλαγή προβληματισμών για τις σύγχρονες εξαρτήσεις παράνομες και νόμιμες από ενήλικες και έφηβους  χρήστες.

Σκοπός μας είναι  η συνεργασία με δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων μας αλλά και των γονέων στα σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα  που δημιουργεί το φαινόμενο των εξαρτήσεων (  τζόγος-τυχερά παιχνίδια-διαδίκτυο- ναρκωτικά αλκοόλ) με στήριξη στα εξαρτημένα άτομα και τις οικογένειές τους. 

Συμφωνήθηκε  από κοινού να προχωρήσουμε σε ενημέρωση των πολύτεκνων οικογενειών, σε ενέργειες ευαισθητοποίησης  της τοπικής κοινωνίας για τα θεραπευτικά προγράμματα ψυχο-κοινωνικής προσέγγισης, από δωρεάν υπηρεσίες και με σεβασμό στο απόρρητο.

Σύντομα θα ορίσουμε ημερομηνία για  ημερίδα  συνάντησης με γονείς και ενήλικες ως πρώτη προσπάθεια ευαισθητοποίησης.

Η ενημέρωση διενεργήθηκε  από τους Γεώργιο Τρικοίλη και Δέσποινα Ταξιδαράκη ,  προσωπικό του κέντρου θεραπείας εξαρτημένων ατόμων ενταγμένο στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα ‘‘Κρήτη 2014-2020 με συγχρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο με φορέα Υλοποίησης το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

                        Από το Δ.Σ του Συλλόγου                        Άγιος Νικόλαος 08/07/2021