Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Φέτος ο εορτασμός της πολύτεκνης οικογένειας, προς τιμή των Αγίων Προστατών της, ΤΕΡΕΝΤΙΟΥ και ΝΕΟΝΙΛΛΗΣ και των επτά τέκνων τους, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Νοεμβρίου 2018, που συμπίπτει να είναι η πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.
Είναι ανάγκη να συμμετάσχουν σύσσωμοι οι πολύτεκνοι στον εορτασμό, με την παράκληση να παραστούν οικογενειακώς. 
Και στο φετινό εορτασμό επιβάλλεται να δοθεί έμφαση στο να σταματήσει η (συγ)Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να φτωχοποιεί την τάξη των πολυτέκνων, που είναι η μόνη που αντιστέκεται στον κατήφορο της υπογεννητικότητας.
Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει άμεσα η ασκούμενη μέχρι τώρα αντιδημογραφική, αντιπολυτεκνική και αντιοικογενειακή πολιτική και να νομοθετηθούν εκ νέου όλα τα μέτρα στήριξης των πολυτέκνων οικογενειών που αποτελούν δημογραφικά κίνητρα.
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγίου Νικολάου στις 09.00 π.μ., όπου θα τελεστεί Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία. Στη συνέχεια, θα προσφερθεί καφές και κέρασμα στο Αρχονταρίκι της Αγίας Τριάδας.

 

Εκ του Δ.Σ. Του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγίου Νικολάου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεώργιος Γενειατάκης

ΤΑ ΜΕΛΗ

Γεωργία Κριτσωτάκη
Εμμ. Αποστολάκης
Νίκος Σκουλικάρης