Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

 

Προς τους Πολυτέκνους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς

 

Σύσταση επιτροπής Πολυτέκνων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών

Οι αναμενόμενες εξελίξεις στην εκπαίδευση με τους επικείμενους διορισμούς κινητοποιεί φαίνεται και ομάδες αναπληρωτών με κοινά χαρακτηριστικά όπως είναι αυτό της πολυτεκνίας.
Σε πολλές περιπτώσεις οι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζονταν από το υπουργείο με διαφορετικά κριτήρια, οπότε και ενόψει των εξαγγελθεισών διορισμών γίνεται μία προσπάθεια συσπείρωσής τους με κείμενο που έστειλαν στο alfavita.gr.
Το κείμενο των αναπληρωτών εκπαιδευτικών είναι το εξής:
Οι εξελίξεις -στους διορισμούς- τρέχουν και πρέπει να τις προλάβουμε πριν μας προλάβουν.
Παίρνω την πρωτοβουλία λοιπόν, να μαζευτούμε όλοι οι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί και να δούμε συλλογικά πως μπορούμε να προασπίσουμε τα συμφέροντά μας και κατ΄ επέκταση την αξιοπρέπειά μας.
Η διαδικασία -όπως την φαντάζομαι- είναι οι εξής:
Πρώτον να “βρεθούμε ” ηλεκτρονικά με την έννοια της καταγραφής και της δημιουργίας ηλεκτρονικού χώρου επικοινωνίας (π.χ facebook) κλπ. Δεύτερον ει δυνατόν να ορίσουμε και ένα ραντεβού δια ζώσης, ώστε να τα πούμε και από κοντά και να ορίσουμε τις δράσεις μας! Σημειωτέον ότι πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα!!!
Συνεπώς:
1) Αποστείλατε ένα μαιλ στο ταχυδρομείο μου (dimmos1983@gmail.com) με τα στοιχεία σας (Όνομα, Επώνυμο, κινητό, mail και σε ποιόν κλάδο ανήκετε)
2) Ενημερώνουμε όποιον πολύτεκνο συνάδελφο γνωρίζουμε (κυρίως αναπληρωτή/ωρομίσθιο/αδιόριστο) ώστε να έρθει και αυτός σε επικοινωνία (στο mail που αναφέρω προηγουμένως).
3) Η δράση αυτή αφορά και την Α΄θμια και την Β΄ θμια εκπαίδευση.

Μετά τιμής,
Μόσχος Δημοσθένης
Νομικός- Θεολόγος
Αναπλ. Εκπαιδευτικός ΠΕ78